Termeni si conditii


 Ofertele/cupoanele/promoțiile active pe site nu se cumulează cu alte campanii active.
· Ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile și ofertele aflate în derulare fără o notificare în prealabil.
· Fiecare locație are o raza de livrare limitata. Verificati rubrica special dedicata zonelor de livrare pentru a putea afla daca indepliniti toate conditiile.
· Ne rezervam dreptul de a refuza anumite comenzi din cauza volumului de munca sau conditiilor meteo nefavorabile.
· Livratorii pot oferi rest maxim 100 lei.
· Prețurile produselor sunt exprimate în lei și includ TVA.
· Modalități de plată : cash, card
· Produsele noastre pot contine ingrediente cu potential alergen: LAPTE SI DERIVATE DIN LAPTE, PESTE, FRUCTE DE MARE, CRUSTACEE, OU, GLUTEN DE GRAU, SUSAN, TELINA, SOIA, MUSTAR, NUCI, ARAHIDE.
· Produsele noastre sunt in crud.
· Ingredientele sunt cantarite in crud si gramajul lor poate diferi cu +-10 grame
· Plasarea unei comenzi pe site reprezinta acordul dumneavoastra pentru respectarea termenilor si conditiilor.
> Date personale pe care le prelucrăm
Politica noastră personală de confidențialitate a datelor reglementează utilizarea și stocarea datelor dumneavoastră. Puteți vedea politica noastră de confidențialitate a datelor cu caracter personal la Politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal.
Roberto Pizza este un operator de date cu caracter personal. Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:
     • Nume și prenume
     • E-mail
     • Număr de telefon
     •Detalii de facturare și plată
> De ce avem nevoie de ele?
Avem nevoie de datele dvs personale pentru a vă oferi următoarele servicii:
Comenzi Roberto Pizza
     • Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
     • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a vă confirma comanda și pentru a vă informa despre stadiul comenzii dvs
     • Număr de telefon – vă vom contacta dacă apar probleme la livrarea produselor dvs
     • Adresa de livrare – avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate
Suport Roberto Pizza
     • Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru a vă identifica
     • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a comunica cu dumneavoastră pentru a vă rezolva problema
     • Număr de telefon – vă vom contacta pentru a grăbi rezolvarea unei probleme; comunicarea va fi înregistrată pentru a documenta problema dvs și rezolvarea ei
     • Detalii IP & sesiune pe Roberto Pizza– avem nevoie de aceste date pentru a vă putea oferi serviciul de comunicare Chat și pentru a vă putea răspunde la întrebări aflând ce pagini ați vizitat în cadrul sesiunii pe 4Lovers
Funcționarea site-ului Roberto Pizza
     • Adresă IP – filtrarea și detectarea atacurilor din internet
     • Informații cont 4Lovers – informațiile dvs vor fi păstrate în CRM-ul intern pentru a permite vânzătorilor noștri și site-ului 4Lovers să vă ofere o experiență personalizată
Cu consimțământul dumneavoastră, am dori să prelucrăm și următoarele date cu caracter personal Newsletter Roberto Pizza
Nume și prenume – avem nevoie de aceste informații pentru a vă comunica într-un mod mai personal.
• E-mail – avem nevoie de aceste informații pentru a putea trimite newsletter-ul.
Comportament online
     • Datele dvs personale pentru istoria navigării sunt transmise partenerilor noștri descriși în politica de cookies 
> Ce facem cu ele
Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate în cadrul companiei ELSA ELS SOLUTIONS SRL situată în România. Găzduirea și stocarea datelor dumneavoastră are loc prin intermediul companiei Wix
Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea sunt:
Stripe – furnizori servicii de plata online
Google Analytics – furnizor analiza trafic site
Facebook Pixel – furnizor analiza trafic site
> Cât timp păstrăm datele cu caracter personal
Pentru newsletter vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal doar pe durata de viață a newsletter-ului sau până când ne veți notifica că nu mai doriți să primiți newsletter-ul. După această perioadă, datele dumneavoastră personale vor fi sterse ireversibil.
Pentru comenzile din Roberto Pizza datele dvs personale, dintre cele care sunt cuprinse în documentele financiar-contabile sau în documente care se anexează documentelor financiar-contabile, vor fi păstrate 10 ani conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice și nu vor fi accesate în niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate. După 10 ani aceste date vor fi distruse.
> Care sunt drepturile dumneavoastra
Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor . Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la 4loversofficial@gmail.com.
Dacă doriți să inaintati o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, ne puteți contacta la următoarea adresa de e-mail contact@roberto-pizza.com Vom lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată.
De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la ei.
> Cerințe legale
Putem divulga informații personale dacă avem convingerea de bună credință că acest lucru este necesar, printr-o citație sau altă ordonanță judiciară sau administrativă sau, altfel, cerut de lege. În plus, putem divulga informații personale în care, cu bună-credință, considerăm că este adecvat sau necesar să prevenim încălcarea Termenelor si conditiilor sau a celorlalte acorduri; pentru a lua măsuri de precauție împotriva răspunderii; pentru protejarea drepturilor, a proprietății sau a siguranței informațiilor, a oricărei persoane sau a publicului larg; pentru a menține și proteja securitatea și integritatea serviciilor sau infrastructurii noastre; pentru a ne protejăm pe noi și Serviciile noastre de utilizări frauduloase, abuzive sau ilegale; pentru a ne investiga și să apăra împotriva cererilor sau a afirmațiilor terților; pentru asistareaa agențiilor guvernamentale de aplicare.
> Informații agregate și informații neindentificate
Este posibil să împărtășim informații agregate cu clienții, clienții potențiali, partenerii sau presa, pentru a demonstra utilizarea Serviciului, pentru a indentifica tendințele industriei și a publicității și pentru a genera publicitate pentru serviciile noastre.
> Opțiunile tale
În calitate de vizitator al site-ului nostru, puteți alege să nu ne furnizați informațiile personale. Puteți, de asemenea, accesa în orice moment informațiile dvs. personale pentru a le actualiza, accesa în orice moment, corecta sau șterge anumite informații despre dumneavoastră, contactându-ne la www.roberto-pizza.com și contact@roberto-pizza.com. De asemenea, aveți dreptul de a solicita ștergerea datelor dumneavoastră personale în conformitate cu legile aplicabile privind confidențialitatea datelor.
În plus, puteți decide să nu vă înscrieți pentru a primi informații de marketing despre produsele și serviciile noaste. Consultați, de asemenea, Secțiunea „Comunicații și comunicări de marketing nesolicitate”, pentru informații suplimentare privind modificarea preferințelor dvs. sau renunțarea la primirea informațiilor de marketing.
Rețineți că, chiar dacă actualizați sau eliminați informațiile personale pe care ni le-ați furnizat, informațiile dvs. personale pot fi păstrate în fișierele și arhivele noastre de rezervă pentru o perioadă rezonabilă de timp, în scopuri legale.
> Comunicații și comunicări de marketing
Dacă ați optat pentru a primi comunicări de la noi, inclusiv prin intermediul contact@roberto-pizza.com vă putem trimite mesaje administrative și actualizări referitoare la contul dvs., actualizări privind site-ul nostru, acolo unde este permis de legislația aplicabilă, informații referitoare la ofertele noastre, produse și servicii, inclusiv, fără restricții, prin actualizări de rețele sociale, prin e-mail și prin poștă. Dacă nu mai doriți să primiți mesaje de e-mail comerciale, puteți indica preferințele dvs. privind mesajele comerciale de e-mail, urmând pașii descriși în acele mesaje sau trimitand direct un email la adresa: contact@roberto-pizza.com
> Siguranța informațiilor
Siguranța informațiilor dvs. este importantă pentru noi, incluzând, dar fără a se limita la, informațiile personale colectate prin site-ul și serviciile noastre. Folosim măsuri de securitate rezonabile pentru a proteja împotriva pierderii, utilizării incorecte și modificării informațiilor personale aflate sub controlul nostru, atât în ​​timpul transmiterii, cât și după ce o primim. Aceasta include, dar nu se limitează la, utilizarea firewall-urilor și criptarea datelor. Deși facem eforturi de bună-credință pentru a menține securitatea acestor informații personale, nici o metodă de transmitere pe Internet sau o metodă de stocare electronică nu este 100% sigură și nu putem garanta că va rămâne liber de acces neautorizat, utilizare, dezvăluire sau modificare. În timp ce ne străduim să asigurăm integritatea și securitatea rețelelor și a sistemelor noastre, nu putem garanta că măsurile noastre de securitate vor împiedica „hackerii” sau alte persoane neautorizate să acceseze ilegal sau să obțină aceste informații.
Dacă aflăm despre o încălcare a securității care implică informațiile dvs. personale, este posibil să încercăm să vă informăm în mod electronic, astfel încât să puteți urma pași de protecție adecvați. Prin utilizarea site-ului nostru sau a furnizării de informații personale către noi, sunteți de acord că putem comunica cu dvs. în mod electronic, cu privire la problemele de securitate, confidențialitate și administrative legate de utilizarea de către dvs. a site-ului nostru. Dacă apare o încălcare a sistemelor de securitate, este posibil să afișăm o notificare pe pagina noastră de pornire sau în altă parte pe site și vă putem trimite un e-mail la adresa pe care ne-ați furnizat-o. În funcție de locul în care locuiți, puteți avea dreptul legal de a primi în scris o notificare privind încălcarea securității, care implică informațiile dvs. personale

Suggested text: Visitor comments may be checked through an automated spam detection service.